select * from atsidemeny where menyID = 0

VELKOMMEN TIL BEAUTY FINANS DK

 

 


Det at starte for sig selv !

Beauty og spabranchen er i stor vækst verden over og stadig flere ønsker at tage del i den.
BeautyFinans gir dig nu muligheden for at starte din egen forretning uden nogen form for forretningsmæssig forkundskab eller kapitalindskud.

Vi hjælper dig i gang med opstart eller udviddelse af din allerede eksisterende salong og hjælp til finansiering, aparatur, uddannelse og ideudvikling.
 
Vi fokuserer i dag på 3 forskellige områder inden for beautybranchen.

1:  Resolution 7

2:  Resolution 5

3:  Oxybar

 

Vi ønsker ikke at have for stærk konkurrence vores kunder imellem og vil derfor stoppe at sælge udstyr når vi føler markedet er dækket.

Læs mere om hvordan du kan tage del i dette ved at klikke dig ind på forretningside i hovedmenyen.

Hvem er vi?

BeautyFinans DK samarbejder med flere af Skandinaviens førende leverandører og vi har komplette pakkeløsninger som inkluderer: materiell/udstyr, kursus/oplæring, reklamemateriale/konsulentbistand og finansiering.
Vi er også behjælpelige med finansiering til andre og nye produkter som kommer på markedet.


Nyetableringer:
Vi er også behjælpelig med bistand og finans til opstart af helt nye frisør, spa og beautysalonger. Har du et lokale og ønsker at komme igang kan ta kontakt med oss og få gratis konsulentbistand. Vi vil være behjælpelig med indretning og tips om apparater, behandlinger og produkter som kan give et godt afkast.
Efter at have drevet eget spacenter har vi bred erfaring og mange gode kontakter vi ønsker at dele med andre. Vi har hele tiden været aktive på markedsføringssiden og har mange ideer på hvordan man kan fylde aftale/booking.